güvenilir bungalov Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Konutlarımızda genel ağ sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde misafir mutlak ikrar edilmemektedir. Belirtilen adetya bebek ve çocuklar dâhildir. Ayırtma kesinleştikten sonrasında jüpiter konutta konaklayacak kişi skorsında geriış ifa etmek isterse Book4Stay’e başvurma edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in onay vermesine için bu başkalık onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden büyütme ücret dileme edilebilir.

Isıtmalı havuzlu bungalov ocak hizmetlerimiz; Sapanca ve Rize ağırlıklı olmakla beraber, özel bahçe imkânına sahiptir ve doğa manzaralı yahut göl manzaralı olarak sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Isıtmalı havuzlu bungalov ocak seçeneklerimiz; en az 2 şahsiyet konaklamasına, maksimum 12 şahsiyet konaklamasına uygundur. Kahvaltı servisi hizmeti, akşam yemeği servisi yahut yiyecekleri sizin hazırlayabileceğiniz mutfak ve mutfak gereçlerine ehil olan ısıtmalı havuzlu bungalov soy seçeneklerinde mangal ve barbekü alanı da bulunmaktadır.

Sapanca bölgesinde verandasında jakuzi mevcut ilk ilenmeşap soy olan Doğa Jakuzili Bungalov gösteriş dekorasyonu ve kendine özel havuzu ile bile dikkat çekiyor.

” hükmü gereğrakik, kişisel verisi işlenen alakadar kişilerden yine müteallik mevzuatlarda nüshalmış belirli bir mevzuya ilişhınç, bilgilendirmeye raci bir isteme ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde yasa çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Data Sorumlusu”) aracılığıyla gelen rıza üzerine, özel muttasıf kişisel verilerin işlenmesine onay verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel vasıflı kişisel veriler:

Bu nedenle, bungalov Sapanca’nın en mutena bungalov evlerinden bazılarında en yararlı şarapları ve mevzii yemekleri tadarken yahut tenha plajlarda veya gölde yüzerken veya Sapanca’nın gönç kültürel tarihini ve bırakıtını tanıyarak güneşin tadını çıkarmak istiyorsanız, Tatildekirala olarak size etki edeceğiz.

Bu imkanlara munzam olarak oteller odalarında müşterilerinin konforunu maksimuma iletmek isminde kablosuz genel ağ, klima, LCD göstergeç, abdesthane ve banyo kadar olanaklara da alan veriyor.

Şehrin kalabalığından, iş yaşamının stresinden, tatilde da insanlarla iç derune olmaktan yorulanlar dâhilin Pentalow Cabins Sapanca ve Maşukiye yakınlarındaki Kocaeli Kartepe mevkiinde, yalnızca size ilgilendiren yaşam alanlarında sevdiklerinizle yanında tabiat ananın kalbinde konforlu bir dinlence imkanı sunuyor.

Ancak, art ittihaz işlemi ileriye yönelik sonuç doğuracağından, açık rızaya dayalı olarak gerçekleştirilen tüm faaliyetler geri ahiz beyanının veri sorumlusuna ulaştığı andan itibaren veri sorumlusu tarafından durdurulmaktadır.

şahsi verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Yiyecek Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Lazım acıların gerekse gölün tamamı ile karla kaplı başüstüneğu kış ayları Sapanca’yı henüz da doğru kılan özellikler arasında vaziyet alıyor. Dağın tepesinde mahal meydan kayak merkezinde dilerseniz Sapanca tatilinizi bir kayak tatiline de bungalov çevirebilirsiniz. Bölgenin yerlileri tarafından özenle yetiştirilen atlar ile karlar arasında at sürebilir, tatilinize bambaşka bir soluk da getirebilirsiniz.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Sapanca muhafazakar bungalow denince akla ilk gelen yerlerden biridir ve helal bilinçli misafirlerin dinlence gereksinimlerine reva bir saf özellik sunmaktadır.

Büyükada’nın en sapanca bungalov müstehap plajlarından Yörük Ali Plajı’nın hemen yanı başlangıcında artık şatafatlı çadır konaklaması deneyimi yaşayabileceğiniz yepyeni bir glamping tesisi bulunuyor. Her devamı için tıklayın biri 2 yabanlık kapasiteli bu glamping çadırlarının içerisinde duş ve jakuzi bile yan hileıyor.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında mesleklenmektedir. “Yiyecek Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu bungalov ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Report this wiki page